Kontakt / Booking     Links     Home     Photo Gallery

  
Home
  Historie
  Musikere
  Audio / Video
  Kontakt / Booking
  Links
  
Sitemap

Ove Rasmussen
Oves musikalse karriere startede, om ikke med Matador, så dog med Lærer Andersen påKolind Skole. Lærer Andersen spillede trompet og begyndte at undervise Ove i samme. Og knægten øvede sig på loftet af sin fars snedkerværksted. En af svendene, Roland, havde en spansk guitar, som Ove blev en del forgabt i. Men den kostede 120 kr. Dengang var der også noget, der hed forædrebetaling, og så blev der ellers øvet. Han slugte alt hvad der kom om guitar i tv. Senere løb han på Jørgen Selmer, som kunne en del akkorder.

Da Ove blev konfirmeret i 1961 kom han med i det første band. To harmonikaer, guitar og tromme. Det blev senere til Djingo Boys. Navn frit efter Mogens Pedersens Django, og der blev spillet alt, lige fra dansk top til pigtrådsmusik, og med optræden til skolefester og forsamlingshusbal. I den sidste tid med Djingo Boys kom der gang i bassen. Der blev også til samspil med Knud Langes Danseband fra Randers. Djingo Boys bestod af Vagn Steffensen, Per Nielsen, Jes Christensen og Ove Rasmussen.

Så er vi ved at være fremme, hvor Tyge, Jørgen og Ove løber sammen og finder ud at, at de har samme interesse for The Shadows, så de begynder at spille sammen på Jørgens værelse. Og kort efter startes JJ op påny. Leo, som var med i det første JJ kommer til, og ligeledes Tyge og Søren. Booking: Ole B Nielsen Assentoft.

01-01-1969 er det med JJ til og med 31-12-1976 i Hadsund. 1978 fåf han et tilbud om at komme med i Falcons fra Grenå, og det varer til slutningen af 1979. Efter Falcons går det fra 1980 løs med Saturday fra Videbæk, også et meget ambitøst og velspillende band med op til 110 job om året. Saturday opløses i 1986. Saturday bestod af Carsten Svendsen tangenter, Knud Erik Rimmer guitar, Torben Langhoff trommer og Ove Rasmussen på bas.

Velkommen hos JollyJokers.