Kontakt / Booking     Links     Home     Photo Gallery
  
   Home
  Historie
  Musikere
  Audio / Video
  Kontakt / Booking
  Links
 
Sitemap

Søren Rønde HansenSøren Rønde Hansens musikkariere begyndte ca. 1961-62 med indkøb af en trompet. Forinden - ca. 1959 - havde han uden succes modtaget lidt klassisk klaverundervisning ved samme lærerinde som Jørgen Selmer. Søren var medstifter af The Blue Stars i 1963, hvor han spillede trompet. Det blev senere også til alt-sax, og til sidst også tenorsax. Orkestret fungerede med skiftende besætninger frem 1969, hvor Søren kom med i etableringen af 2. generation af Jolly Jokers. Alt-saxen blev udskiftet med en tværfløjte.

Efter nedlæggelsen af Jolly Jokers i 1976 begyndte han at synge i klassisk sangkor inklusive 10 år i Djurs Kammerkor frem til 1998. Korsangen resulterede også i et job som kirkesanger i 1978. Kirkesangereksamen blev tilføjet i 1986, og Søren er stadig aktiv på dette felt. Indimellem blev der også tid til deltagelse i forskellige småkor, samt medlemsskab af Båjstrup Kammerensemble i ca. 10 år.

Instrumenterne lå underdrejet fra 1976, indtil Søren i 1997 blev aktivt medlem af bigbandet Unoderne. I den samme genre har han været aktivt medlem af Grenaa Blæserne siden 2005.

Velkommen hos JollyJokers.